13 may 2013

Triatló de Lloret-Costa Brava

I la primera triatló trinxavàmbica ja ha arribat!
En Manolo, des de bon matí, va anar a Lloret per a competir en la seva primera triatló amb moltes ganes però també amb nervis per la desconeixença de la prova. En Xevi va aparéixer una mica més tard per allà amb en Biel i en Martí i poder així animar en els moments que el podien veure.
I després d'una primera sortida per als primers triatletes a les 9'00, va arribar l'hora de la veritat pel Trinxavamba. Just a les 10'40 es va prendre la seva sortida amb 200 participants més.  La primera sensació va ser molt dolenta, amb la novatada d'haver de nedar entre tanta gent, i els primers 200 metres va patir de valent, amb una agonia per poder respirar i deixar de rebre cops per poder nedar amb una mica de calma, però això no va arribar fins a la meitat del recorregut, amb les posicions ben definides.
Amb cara de patiment va arribar mentre en Xevi i els nens eres a peu de platja per veure'l arribar a fer la transició. Una transició una mica accidentada a causa d'un dorsal erroni que li havien deixat a la bici, però solucionat ràpidament. I tocava la bici, amb un circuit exigent i amb un parell de rampes dures que no va poder fer amb la lleugeresa de la darrera duatló, ja que les cames no funcionaven amb l'alegria que se suposava. I per acabar una segona transició, més ràpida que la primera, i un circuit de dos voltes de running amb un sector de 300 metres amb pujada criminal per muntanya que feia que la majoria de participants anessin caminant, però superada amb èxit.
Al final, a l'arribada, els tres animadors veient la cara felicitat del Manolo completant la primera de les triatlons que els trinxavambes ja han completat!

Els temps van ser:
Sector Natació (750 m): 16'22''
Sector Bici (20 km + 2 transicions): 49'29''
Sector running (5 km): 24'10''

I les fotos!








 
 

 
I la setmana que ve a Sant Feliu de Guíxols!!
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario