27 mar 2013

Marató de Barcelona 2013

I el gran dia va arribar. Després de moltes setmanes d'entrenament, de moltes sessions de fisioteràpia, de moltes molèsties al genoll, de molts dubtes fins a darrera hora, el 17 de març a les 8'30 la cita va arribar. I era el debut trinxavàmbic a la marató. Un repte gegant però possible. L'Adju, en Gerard, en Manolo i l'Eli van iniciar l'aventura dels 42,195 amb moltes il·lusions i perquè no dir-ho, alguna por.



Pero no només va ser una festa dels que van córrer, sinó que molts del trinxavambes hi van participar. En Dani, en David, en Guerau i en Xevi van aportar el seu granet de sorra acompanyant en diversos punts del recorregut per fer més lleuger el camí als 4 valents, i la Laia i la Meri també eren per allà per donar els seus ànims incondicionals.
 
 
 
I durant tot el camí, el recorregut pels carrers de Barcelona va ser molt divertit sota una lleugera pluja que va refrescar als que corrien i calava als que esperaven. Passeig de Gràcia, Meridiana, Glòries, Plaça Catalunya, el Paral·lel i Plaça Espanya son els punts on els acompanyant van donar el seu cop de vamba. 
 
 
 
I després de peripècies vàries, genolls que fallen, respiracions alterades, equivocacions d'estació, corredisses entre punts de visita, cap a les 12,30 van començar a arribar els nostres Trinxamaratonians, satisfets, exultants amb la proesa feta i assolida. 
 
Els temps finals van ser els següents:
 
Gerard Floriach: 3h 36' 20''
Manel López: 3h 50' 05''
Adju López: 4h 16' 57''
Eli Brasal: 4h 49' 33'
 
El link dels vídeos ja es penjarà més endavant.
 
Aquesta ha estat la primera, a partir d'ara, ja no podem aturar-nos!!

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario