18 feb 2013

Mitja Marató de Barcelona

El passat 17 de febrer, sis Trinxavambes van córrer la Mitja Marató de Barcelona. En un dia amb una temperatura ideal per a córrer, en Gerard, l'Eli, en Dani, en Manolo, la Laia i en Pol van gaudir d'un recorregut força planer i van disputar-la amb moltes ganes. A més la Laia, en Pol i en Manolo debutaven en aquesta distància, l'Eli feia la segona segona prova, en Dani n'acumulava una més a les que ja ha anat fent els darrers dos anys i en Gerard seguia amb la seva preparació del gran repte de la Marató d'aquí a un mes.


I tots els reptes es van assolir i tothom va acabar molt satisfet del que es va aconseguir, sobretot la Laia i en Pol, que amb l'ajuda d'en Gerard i els ànims del pare d'ella i diversos amics que els esperaven per punts quilomètrics del recorregut van arribar amb molt bones sensacions i segurament amb ganes de repetir experiència.
 
També en Dani va quedar molt content degut a que no ha pogut entrenar en les darreres setmanes i el temps que va fer va ser el que es proposava, així com l'Eli, que amb unes molèsties al genoll va poder millorar la marca de Sitges. En Gerard, que en la seva preparació va volar pels carrers de Barcelona fent la seva millor marca i apropant-se a la desena de la 1h 20', també estava content tot i tenir molèsties a sobre del genoll a l'acabar. I en Manolo també va acabar satisfet al assolir una distància que mesos enrere ni creia ni volia fer (recordeu les frases "jo només corro darrera una pilota" o "córrer és de nenazas"... no comment).
 
Recordatori especial a en Guerau "coc-coc" Carné, que es va desmarcar de la prova tot dient que nosequè havia de fer... I també per a dos Trinxavambes que ja sembla que ni ho siguin, perquè han oblidat el running i tot tipus d'animació als companys, i que s'anomenen en cercles íntims els Palautorderes...
 
Els temps van ser:
 
Gerard Floriach - 1h 33' 07''
Manel López     - 1h 41' 16''
Dani Gadea       - 1h 45' 08''
Eli Brasal          - 1h 59' 19'' 
Laia Albert        - 2h 15' 01''
Pol Florenza      - 2h 15' 01''
 
Salut i Trinxavambes!!
 
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario