22 oct 2012

Marató del Mediterrani 2012

El diumenge 21 d'octubre, al Canal Olímpic de Castelldefels, es va celebrar la coneguda Marató del Mediterrani amb dos Trinxavambes participant en la modalitat de la mitja Marató.




En Gerard i en Dani van completar una gran cursa després de que es pensaven que tindrien un matí passat per aigua. En Dani, allotjat a l'hotel BCN Events, va veure una hora i mitja abans de l'inici que allà al Canal Olímpic s'hauria de contruïr l'Arca de Noè, però va ser aparèixer en Gerard i aturar-se el xàfec. El recorregut, que s'iniciava i finalitzava al canal, va recórrer també el passeig marítim desde Gavà Mar fins a la part final de Castelldefels.


Ambdós van fer un gran temps i les sensacions van ser molt bones, i al final quedaren contents sota un solet que convidava a estirar-se a la gespa.


També cal comentar que la Mire va assistir tard (tot i estar a uns irrisoris 500 metres), però va arribar a veure el final de la prova, així com en Manolo i l'Eli, una nova adquisició trinxavàmbica, que eren per allà prop.

Els temps oficials van ser :

    * Gerard Floriach - 1h. 39' 45"
    * Dani Gadea - 1h 44' 27"

Al final, tornada a l'hotel de "superluju", dutxeta i descans merescut abans de que aquest cap de setmana hi hagi l'altre event on hi haurà força trinxavambes apuntats, amb dinar inclòs a casa dels Carné-Grases.

Enhorabona a tots dos!

1 comentario: