11 oct 2012

Calendari de curses del mes d'octubre

Després d'un setembre amb la participació a dues curses com son la Intersport de Mataró i la cursa de la Mercè, que han estat el debut dels Trinxavambes, ara toca saber quins son els propers events de l'equip en el mes d'octubre.
En aquest tenim dues trobades importants. La primera és el diumenge 21 d'octubre a la 8ª Marató del Mediterrani (http://www.maratodelmediterrani.com/web/), on hi participaran en Dani Gadea i en Gerard Floriach a la modalitat de la mitja marató. La sortida serà a les 9 hores del matí i tant la sortida com l'arribada serà a l'interior del Canal Olímpic de Castelldefels.
I la segona cursa del mes serà el dissabte 27 d'octubre al Tast de la Mitja (http://eltast.lamitja.cat/), de 10 km i que s'inicia a La Garriga i que acaba a Granollers. Hi participarà una bona representació trinxavamba, on hi comptem a en David Codina, Meri Rambla, Adju López, Núria Grases, Guerau Carné, Gerard Floriach, Ramon Alario, Xevi Duran i Manel López. La sortida de la prova serà a les 10:30 a l'Avinguda Mil·lenari de Catalunya cantonada amb Jacint Verdaguer de la Garriga i l'arribada serà a les pistes d'atletisme de Granollers.
Es comunica que després de la cursa de Granollers hi haurà una recepció exclusivament trinxavamba a Bigues a casa dels Carné-Grases, amb diversos refrigeris i canapés varis per a una recuperació més que adequada de sucres i glicèrids.
 
Sort als participants i a trinxar les vambes!!!
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario